Hongarije is het goedkoopste land van heel Europa
De prijzen van de huizen zijn zeer laag in vergelijking met andere Europese landen
In Hongarije mag je een huis kopen met 1 ha land op eigennaam

Volgens de ING is men het goedkoopst uit in Hongarije
Door de devaluatie van de Hongaarse munt is het de afgelopen jaren nog goedkoper geworden om naar Hongarije te emigreren
De koers van de forint is sinds vorig jaar met 13% gedaald ten opzichte van euro
Zo kan je dus in Hongarije genieten van een heerlijk leven
Het landklimaat draagt daar mede aan toe
Hongarije is een EU land, men kan met behoud van Uw uitkering leven zoals u altijd gewenst heeft

Hongarije is een heerlijk land om te leven: Prachtige ongerepte natuur, de mensen zijn vriendelijk, een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Budapest en Pecs, spectaculaire landschappen, kruidige gerechten, krachtige wijnen en een klimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië of Kroatië.
Er zijn betoverende muziek- en wijnfestivals
Er is een lange traditie aan wellness mogelijkheden: denk aan de beroemde Thermaalbaden, maar ook de fantastische waterparken.
Hongarije heeft ook het grootste binnenmeer van Europa
• Hongarije is een land in de Europese Unie
• Wij begeleiden u hier in Hongarije met uw: Inschrijving ID kaart, ziekenfonds, bank en verzekering ect.

Tiszakécske info

Tiszakécske is het meest oostelijk gelegen dorp uit de provincie Bács-Kiskun. Het ligt 20 km ten zuiden van Szolnok en 20 km ten noorden van Csongrád. De snelste toegangsweg is de M5 snelweg. Internationale treinen stoppen op het station van Szolnok, waardoor een snelle verbinding met Roemenie, Ukraine en Slowakije mogelijk is.

Het hoogste punt van Tiszakecske ligt op 101 meter terwijl het laagste punt 84 meter is. De gemiddelde temperatuur is 10,6 0C op jaarbasis en het aantal zonuren is 2,000. Jaarlijks valt er slechts 530 mm neerslag. Doordat dit gebrek aan neerslag slechts ten dele kan worden gecompenseerd met irrigatie is het een droge omgeving.

Geschiedenis: Het dorp werd weer bewoont na 1720 toen 200 tot 300 Rooms katholieke families uit de omgeving van Nógrád, Hont en Kecskemét. Het nieuwe dorp noemden ze Újkécske (Nieuw Kécske). In die tijd was er een administratieve scheiding tussen het protestante Ókécske (Oud Kécske) en Újkécske

Het eerste zegel van het dorp dateert van 1774.

Bezienswaardigheden De Rooms Katholieke kerk maakt deel uit van de officiële lijst van monumenten het werd gebouwd tussen 1815 en 1820 in de late Barok en neoklassieke stijl. Het Rococo houten standbeeld van  Maria komt nog uit de oude kerk. Het classicistische altaar is in de 19e eeuw gemaakt. De beschildering van het altaar is gemaakt door Lajos Márton na de tweede wereld oorlog en de fresco’s zijn gemaakt door Antal Nemsics in de jaren 80 van de twintigste eeuw.


Bezoek ook onze huurkoop website www.hongarijehuurkoopwoningen.com 

Bezoek ook onze website van het bouwbedrijf voor uw nieuwbouw, renovatie, verbouwing en onderhoud www.hhp-bouwbedrijf.com

Wanneer kan ik mijn uitkering behouden? Zie hier de link naar het Ministerie
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/uitkering-meenemen-naar-buitenland/uitkering-meenemen-naar-land-binnen-europa